Wil jij dit seizoen ski’s huren? Reserveer vandaag nog!

Net als met het kopen van een auto is het van belang dat je weet hoe ski’s en snowboards rijden en aanvoelen. De echte rijervaring komt pas na het ski’s huren. De buitenkant kan nog zo mooi glimmen, maar je weet pas echt wat het kan als je het zelf hebt geprobeerd. Vandaar bieden we de mogelijkheid om onze ski’s en snowboards te huren. Omdat we verhuur echt zien als een proefrit bieden we dit al aan vanaf €98,98,- per week (7 dagen).

Het grote voordeel van het huren bij Dutch Winter is dat je direct de piste op kunt in het skigebied. Hierdoor voorkom je de lange wachtrijen in de skiverhuurlocatie en weet je zeker dat je kwalitatief goed materiaal huurt die goed onderhouden zijn. Het allergrootste voordeel moet dan nog komen: het is goedkoper.

Ski’s huren en vervolgens kopen?

Als je onze ski’s gehuurd hebt dan wil je niks anders meer. We snappen het dan ook als je de ski’s eigenlijk niet meer terug wilt geven. Wil je het board of de ski’s kopen? Dan krijg je het volledige huurbedrag als korting op het aanschafbedrag. Hierdoor heb je eigenlijk een gratis proefritje gemaakt van een week en weet je echt wat je in huis haalt. Je krijgt van ons wel een gloednieuwe set ski’s of een gloednieuw board. Voorzien van een verse laag wax en goed geslepen kanten.

Waarom bij Dutch Winter ski’s huren?

  1. Geen wachtrijen, zoals in het skigebied
  2. Goed onderhouden ski’s en of boards
  3. Goedkoper dan huren in de skigebieden
  4. Gewoon goede service

Reserveer vandaag nog:

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer vandaag nog. Je kunt ook een e-mail sturen via het onderstaande invulformulier. Laat in ieder geval je naam, e-mail en telefoonnummer achter, zodat we je terug kunnen bellen. Het is handig om de data van je wintersport door te geven. Dan kijken wij gelijk of er nog sets beschikbaar zijn.
[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Huurdata’ type=’text’/][contact-field label=’Opmerking’ type=’text’/][/contact-form]

About the author

Leave a Reply